onsdag 21 mars 2007

Ska glassar vara könsneutrala?


Det är dagens webbfråga på dn.se. Orsaken är förstås vårens antifeministglassnyhet från GB, rosaglittriga ”Girlie” som redan orsakar eksem bland politiskt korrekta föräldrar. Och så kommer det garanterat vara den glassen som dessa föräldrar tvingar på sina pojkar i sommar, oavsett om den faller dem i smaken eller inte.

Just nu är ställningen en sådan att övervägande majoritet av svenskarna som utnyttjar åsiktsfriheten på dn.se, 49% av de som röstat, tycker inte att glassar ska vara könsneutrala.

Here we go. Jag som trodde att närmaste populationen av Riesen-folks som delar godis i manligt och kvinnligt fanns i Tyskland.

Fast oj, på Aftonbladet var det visst över femtio procent av de som röstat som tyckte att det inte behövs olika glassar för killar och tjejer. Men 28,6% de 23 128 som röstat tycker nog att det behövs. Suck, Riesen igen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Men vilka är det som överhuvudtaget bryr sig om att rösta?

Jag röstar aldrig på någon kvällstidnings webröstningsforum.

Grovt Initiativ sa...

om den bara inte hetat girle hade väl allt varit ok. men min gissning är att de jävlas med flit för att få lite gratisreklam à la nogger black. den ser i vilket fall god ut.

millabadilla sa...

Jo, hörde du GBs representant på p1 imorse? En gravallvarlig pr-trick är nog vad det är.